A RAHA Sorozat

Alborz Azar 

Alborz Azar

A RAHA Sorozat

A Raha sorozatban Alborz csapdába esik azon, hogy szereti a feleségét, miközben álmai nőjének ruházza fel. Amikor megpróbálja vallani szerelmét Panteának, a lány határozottan magában foglalja a nemtetszését, amiért beleszeret bárkibe. Kapcsolatuk előrehaladtával Alborz továbbra is halhatatlan szeretetét hirdeti. Az árapály megváltozik, és Pantea elkezdi használni a szerelem szót Alborzra. Hetente legalább egyszer nyíltan azt mondja, hogy szereti. A felfedetlen titkok azonban megterhelik kötődésüket, és éppen akkor, amikor Alborz úgy gondolja, hogy minden rendben van, véletlenszerű kapcsolat derül ki valakivel.

Alborz elismeri, hogy megpróbálta kijavítani a károkat, ha meghalt volna kedveséért, ha erre jó oka lett volna. Megmutatja, hogyan tett volna bármit is Pantea boldogságáért, még ez azt is jelentette, hogy mindent elveszített. Ennek során felfedezi, hogy bölcsessége egyfajta, páratlan bájjal rendelkezik, ellentétben a bolygó bármely más lányával; valóban egy a milliárdból. Alborz szörnyű hibáját a második könyv úgy meséli el, hogy ártatlanságát felhasználva tárta fel kapcsolatukat egyik korábbi barátjával, nyolc évvel azelőtt, hogy Alborzzal találkozott. Az ezt követő következményeket a harmadik könyv tárja fel. Kapcsolatuk megtanítja, hogyan kell két embernek bánniuk egymással, olyan módon, amely csak a nézeteltérések rendezésén alapulhat kölcsönös megbeszélések útján. A RAHA sorozat Alborz életén alapszik Eshghamjával, mivel Lana arra ösztönzi, hogy megírja és megossza emlékiratait a világgal.

Alborz Azar

ki tette

Kiadja a Writers Kiadó
Langauge: magyar
ISBN: 978-1-952274-31-2

ki tette

Alborz Azar az első könyvét a sorozatban, a ‘Ki tette?’ címűt Panteanak (Lana) szentelte. Miután Pantea-ja (Azar Eshghamje) azt vallotta, hogy Lana inspirálja őt, hogy írjon és ossza meg emlékiratait a világgal, Azar 2018 márciusában, egy esemény után elkezdte megírni a történetet. Habár Azar tisztában volt vele, hogy jelenlétét távol kell tartania a rivaldafénytől, mivel szereti magánéletét bizalmasan kezelni. De érezte, hogy szerelme iránta hihetetlen esemény volt, amit papíron kell megörökíteni. Az egyetlen ember, akit Alborz magasabbra tesz, mint Panteat, az Rozhan, az ő felesége. 

A Ki tette? című művet Pantea (jelenleg 41 éves) és Alborz (jelenleg 66 éves) igaz története ihlette. Közös utazásuk során, Alborz megtanulja, hogy Pantea nem hisz a szerelemben, mégis valahogy megtanítja neki azt, amit szerelemnek hitt, az nem ugyanaz, mint a valódi, feltétel nélküli gondoskodás valakiről. Olvass tovább

megcsináltam

Kiadja a Writers Kiadó
Langauge: magyar
ISBN:  978-1-952274-78-7

megcsináltam

 

Dr. Shasha következményei között Alborz szembesül a Pantea elvesztésének valóságával. Amint birtokló természetével küzd, megpróbálja megvédeni a szeretett nőt, ez óriási megterhelés alá helyezi kapcsolatukat. Pantea megpróbálja elmagyarázni az orvosával fennálló viszonyát, amely egyszeri eset volt, és miután megbeszélte Alborzzal, feltételezik, hogy az ügy lezárult.

Pantea következő születésnapján Alborz kidolgozott kirándulást tervez megünnepelni. Érkezés után elmagyarázza, hogy a telefonja nem működik megfelelően, ezért ők ketten új iPhone-t vásárolnak. Pantea rájön, hogy megtudhatja a Sasha doktorral fennálló kapcsolat igazságát, ezért a jelszavával ellátott számlát Alborz táskájából az ő tudta nélkül elveszi. Az irracionális viselkedés pillanatában Alborz kétségbeesetten szeretne beszélni Panteával, de tudja, hogy a beszélgetés rosszul fog végződni, ezért megjegyzést ír a helyzet feletti érzéseiről. Olvass továbbl 

az utóhatásai annak, ki tette én megcsináltam

Kiadja a Writers Kiadó
Langauge: magyar
ISBN:  978-1-64873-044-3

az utóhatásai annak, ki tette én megcsináltam

  Alborz az írás iránti szenvedélyét a harmadik könyvben találja, KI VAGYOK ÉS HOGY MEGTÖRTEM, amikor Pantea kilép az életéből. Az üzenetek a lánygal kapcsolatos tapasztalataiból és a felesége iránti szeretetből származnak. Alborz továbbra is támogatja Panteát anyagilag, de egyébként szembesül azzal a valósággal, hogy valószínűleg valóban örökre eltűnt. Miután megpróbálta csillapítani a dühét és javítani a kapcsolatot, elhatározta, hogy elutazik hazájába. Amikor Alborz lemond vágyáról, hogy mindent helyrehozzon, Pantea azt mondja neki, hogy „A MIT KÖVETKEZIK, VISSZA A KÖRÜL.” Az üzenet megmutatja, mit vetsz, tehát aratsz.
Mivel Alborz elkötelezett az újraegyesítés mellett, lélekkutatást végez. Gyorsan megtudja, milyen értékes volt kapcsolata Panteával, és lehet, hogy senki mást nem talál, aki a helyébe léphet. Mivel a sors váratlan meghívást intéz, vacsorára hívja. Megállapodnak abban, hogy augusztus 10-én 19: 30-kor találkoznak. Olvass tovább

mit megy körül jön vissza körül

Pubblicato da Writers Publishing House
Langauge: italiano
ISBN:  978-1-64873-094-8

mit megy körül jön vissza körül

  A RAHA sorozat következő fejezetében Alborz feltárja az igazságot arról, hogy mi történt Pantea különválásának négy hónapja alatt. Rájön, hogy állításai valósággá váltak. Azzal, hogy kétségbeesésből reagál, a legrosszabb félelme szinte valóra vált. Ekkor Rohzan azt demonstrálja, hogy a karmának jelentős következményei vannak. Bizonyítja birtokló viselkedését, és Alborz kagylóivá válik. Vak gondolkodásban úgy véli, hogy ezek a cselekedetek megváltoztatásra kényszerítik őt. Szerinte a szerelem megadja a jogot arra, hogy megverje vagy rosszul viselkedjen ügye miatt.
A káosz arra kényszeríti Alborzt, hogy Raha lemondjon a társaságról, ezért vissza kell térnie hazájába. Ugyanebben az összefüggésben Rohzan arra készteti, hogy továbbítsa azt az üzenetet, miszerint Pantea csak egyéjszakás volt, és korábbi üzeneteket továbbított Krystia-val a szakítás okára.  Olvass tovább  

Alborz Azar

Feliratkozás a frissítésekre

Alborz Azar Copyright ©  2021 Minden jog fenntartva