De RAHA Serie

Alborz Azar 

Alborz Azar

De RAHA Serie

In de Raha-serie zit Alborz gevangen tussen het liefhebben van zijn vrouw, terwijl hij begiftigd is met de vrouw van zijn dromen. Wanneer hij probeert zijn liefde aan Pantea te belijden, impliceert ze sterk haar afkeer om verliefd te worden op iemand. Naarmate hun relatie vordert, blijft Alborz zijn eeuwige liefde verklaren. De getijden veranderen en Pantea begint het woord liefde voor Alborz te gebruiken. Ze zegt minstens één keer per week openlijk van hem te houden. Ongeopenbaarde geheimen zetten hun band echter onder druk, en net wanneer Alborz denkt dat alles in orde is, wordt er een willekeurige affaire met iemand onthuld.

In zijn poging om de schade te herstellen, geeft Alborz toe dat hij voor zijn geliefde zou zijn gestorven als er een goede reden was geweest. Hij laat zien hoe hij alles zou hebben gedaan voor het geluk van Pantea, zelfs als het betekende dat hij alles had verloren. Tijdens het proces ontdekt hij dat haar wijsheid uniek is, met een ongeëvenaarde charme die anders is dan bij elk ander meisje op de planeet; echt een op een miljard. De vreselijke fout van Alborz wordt in het tweede boek verteld door haar onschuld te gebruiken om hun relatie aan een van haar vorige vriendjes bloot te leggen, acht jaar voordat ze Alborz ontmoette. De gevolgen daarna worden onthuld in het derde boek. Hun relatie leert hem hoe twee mensen met elkaar moeten omgaan, op een manier die alleen gebaseerd kan zijn op het oplossen van meningsverschillen door middel van onderlinge discussies. De RAHA-serie is gebaseerd op het leven van Alborz met zijn Eshgham, terwijl Lana hem inspireert om zijn memoires te schrijven en met de wereld te delen.

Alborz Azar

wie het deed

Uitgegeven door Writers Publishing House
Taal: Nederlands
ISBN: 978-1-952274-16-9

Wie Het Gedaan

Alborz Azar heeft zijn eerste boek ”Wie heeft het gedaan?” in de reeks opgedragen aan Pantea (Lana). Nadat zijn Pantea (Azars Eshgham), verschenen als Lana, hem inspireerde om te schrijven en zijn memoires te delen met de wereld, begon Azar het verhaal te schrijven na een incident in maart 2018. Azar was zich er echter van bewust dat ze niet in de schijnwerpers moest worden gezet omdat ze haar privacy wil behouden. Maar hij vond dat zijn liefde voor haar zo’n ongelooflijke gebeurtenis was, dat het op papier moest worden gezet. De enige andere persoon die Alborz hoger in aanzien heeft dan Pantea, is zijn vrouw Rozhan. 

Het boek is geïnspireerd op het ware verhaal van Pantea (nu 41 jaar) en Alborz (nu 66 jaar). Op hun reis leert Alborz dat Pantea niet in de liefde gelooft, maar op de een of andere manier leert ze hem dat wat hij voor liefde hield niet hetzelfde is als het onvoorwaardelijk om iemand geven. Lees verder

ik deed het

Uitgegeven door Writers Publishing House
Taal: Nederlands
ISBN:  978-1-952274-58-9

IK Deed Het

In de nasleep van dr. Shasha staat Alborz voor de realiteit dat hij Pantea verliest. Terwijl hij worstelt met zijn eigenzinnige natuur, die probeert de vrouw te beschermen die hij liefheeft, zet hij hun relatie onder een enorme druk. Pantea probeert haar relatie met de dokter uit te leggen… was een eenmalig voorval en nadat ze het met Alborz had besproken, ging ze ervan uit dat de zaak gesloten was. 

Op Pantea’s volgende verjaardag plant Alborz een uitgebreide reis om het te vieren. Na aankomst legt ze uit dat haar telefoon niet goed werkt, dus gaan de twee om een nieuwe iPhone te kopen. Pantea realiseert zich dat hij de waarheid van de relatie met Dr. Sasha kan achterhalen, dus neemt ze de factuur met haar wachtwoord uit de aktetas van Alborz zonder zijn medeweten. In een tijd van irrationeel gedrag wil Alborz wanhopig met Pantea praten, maar weet dat het gesprek slecht zal aflopen, dus schrijft hij een notitie over zijn gevoelens over de situatie. Lees verder 

de nasleep van wie het deed en ik deed het

Uitgegeven door Writers Publishing House
Taal: Nederlands
ISBN:  978-1-64873-024-5

De Nasleep Van Wie Het Deed En Ik Deed Het

Alborz vindt zijn passie voor schrijven in het derde boek, AFTERMATHS OF WIE HEEFT GEDAAN EN IK HEB HET GEDAAN, wanneer Pantea uit zijn leven loopt. De berichten zijn afkomstig van zijn ervaring met het meisje en de liefde voor zijn vrouw. Alborz blijft Pantea financieel steunen, maar verder ziet hij de realiteit onder ogen dat ze echt voor altijd weg kan zijn. Nadat ze heeft geprobeerd haar woede te bedaren en de relatie te herstellen, is ze vastbesloten naar haar land te vertrekken. Wanneer Alborz afstand doet van zijn verlangen om alles op te lossen, zegt Pantea hem: “WAT ER ROND GAAT, KOMT TERUG”. De boodschap onthult wat je zaait, dus je zult oogsten.
Omdat Alborz zich inzet voor hereniging, doet hij wat zielonderzoek. Hij komt er snel achter hoe kostbaar zijn relatie met Pantea was, en misschien vindt hij niemand anders die haar plaats kan innemen. Terwijl het lot voor een onverwachte uitnodiging zorgt, nodigt ze hem uit voor een etentje. Ze komen overeen om op 10 augustus om 19.30 uur bijeen te komen. Lees herder

wat rond gaat komt terug

Uitgegeven door Writers Publishing House
Taal: Nederlands
ISBN:  978-1-64873-072-6

Wat Rond Gaat Komt Terug

In het volgende hoofdstuk van de RAHA-serie onthult Alborz de waarheid over wat er gebeurde tijdens de vier maanden dat hij en Pantea gescheiden waren. Hij ontdekt dat haar uitspraken werkelijkheid zijn geworden. Door uit wanhoop te reageren, kwamen zijn ergste angsten bijna uit. Op dat moment toont Rohzan aan dat karma aanzienlijke gevolgen heeft. Ze bewijst haar bezitterig gedrag en wordt schelpdieren van Alborz. Bij blind nadenken gelooft ze dat deze acties hem zullen dwingen te veranderen. In haar gedachten geeft liefde het recht om hem te slaan of zich te misdragen vanwege zijn affaire.

De chaos dwingt Alborz om Raha te dwingen ontslag te nemen bij het bedrijf, dus moet ze terugkeren naar haar land. In dezelfde context laat Rohzan hem een bericht doorgeven dat Pantea slechts een one-night-stand was en eerdere berichten doorsturen met Krystia om het uiteenvallen te veroorzaken. Lees verder. Lees verder

Alborz Azar

Schrijf je in voor updates

Alborz Azar Copyright © 2021 Alle rechten voorbehouden