RAHA Serien

Alborz Azar 

Alborz Azar

RAHA Serien

I Raha-serien finner Alborz seg fanget mellom å elske sin kone, mens han er begavet til drømmekvinnen. Når han prøver å bekjenne sin kjærlighet til Pantea, antyder hun sterkt at hun ikke liker å bli forelsket i noen. Etter hvert som forholdet deres utvikler seg fortsetter Alborz å erklære sin udødelige kjærlighet. Tidevannet endres og Pantea begynner å bruke ordet kjærlighet til Alborz. Minst en gang i uken sier hun åpent at hun elsker ham. Uavdekkede hemmeligheter belaster imidlertid båndet deres, og akkurat når Alborz synes alt er bra, avsløres en tilfeldig affære med noen.

I sitt forsøk på å reparere skaden, innrømmer Alborz at han ville ha dødd for sin elskede hvis det hadde vært en god grunn. Han viser hvordan han ville ha gjort hva som helst for Panteas lykke, selv det betydde å miste alt. I prosessen oppdager han at hennes visdom er unik, med uovertruffen sjarm i motsetning til alle andre jenter på planeten; virkelig en av en milliard. Alborzs fryktelige feil blir fortalt i den andre boka ved å bruke hennes uskyld til å avsløre forholdet til en av hennes tidligere kjærester, åtte år før hun møtte Alborz. Konsekvensene deretter avsløres i den tredje boka. Forholdet deres lærer ham hvordan to personer skal behandle hverandre, på en måte som bare kan være basert på å sortere uenigheter gjennom gjensidige diskusjoner. RAHA-serien er basert på Alborzs liv med Eshgham, da Lana inspirerer ham til å skrive og dele sine memoarer med verden.

Alborz Azar

hvem gjorde det

Publisert av Writers Publishing House
Språk: norsk
ISBN: 978-1-952274-34-3

hvem gjorde det

Alborz Azar har dedisert sin første bok, «Hvem gjorde det?» i serien til Pantea (Lana). Etter at Pantea (Azars Eshgham) bekjente seg som Lana, ble han inspirert til å skrive og dele memoarene sine med verden. Azar begynte å skrive historien etter en hendelse i mars 2018. Azar var imidlertid klar over at tilstedeværelsen hennes måtte holdes fra rampelyset, ettersom hun liker å holde privatlivet sitt for seg selv. Men han følte at kjærligheten han hadde for henne var så fantastisk at det måtte skrives på papir. Den eneste personen Alborz setter høyere enn Pantea er kona hans, Rozhan. 

Hvem gjorde det? er inspirert av den sanne historien om Pantea (nå 41 år) og Alborz (nå 66 år). På deres reise, finner Alborz ut at Pantea ikke tror på kjærlighet. Likevel lærer hun ham at det han trodde var kjærlighet ikke er det samme som å ta ubetinget vare på noen. 

Les mer 

jeg gjorde det

Publisert av Writers Publishing House
Språk: norsk
ISBN: 978-1-952274-84-8

jeg gjorde det

I etterspill av dr. Shasha, står Alborz overfor virkeligheten ved å miste Pantea. Når han kjemper med sin eiende natur og prøver å beskytte kvinnen han elsker, legger det sitt forhold under en enorm belastning. Pantea forsøkte å forklare forholdet til legen var en engangshendelse, og etter å ha snakket med Alborz, antar hun at saken er avsluttet. 

På Pantea neste fødselsdag planlegger Alborz en omfattende feiring. Etter ankomsten forklarer hun at telefonen ikke fungerer skikkelig, så de to går for å kjøpe ny iPhone. Pantea innser at han kan finne ut sannheten om forholdet til dr Sasha, så hun tar fakturaen med passordet sitt fra Alborz’ koffert uten at han vet det. I et øyeblikk av irrasjonell atferd vil Alborz gjerne snakke med Pantea, men vet at samtalen vil ende dårlig, så han skriver en lapp om følelsene sine. Les mer 

ettervirkninger av hvem som gjorde det, og jeg gjorde det

Publisert av Writers Publishing House
Språk: norsk
ISBN: 978-1-64873-050-4

ettervirkninger av hvem som gjorde det, og jeg gjorde det

Alborz finner sin lidenskap for å skrive i den tredje boka, ETTERMATHS OF WHO DID IIT AND I DIDD IT da Pantea går ut av livet. Meldingene kommer fra hans erfaring med jenta og kjærligheten til kona. Alborz fortsetter å støtte Pantea økonomisk, men ellers står han overfor virkeligheten at hun virkelig kan være borte for alltid. Etter å ha prøvd å berolige sinne og lappe forholdet, er hun fast bestemt på å reise til landet sitt. Når Alborz gir fra seg ønsket om å fikse alt, forteller Pantea ham at “HVA GÅR RUNDT KOMMER TILBAKE RUNDT.” Meldingen avslører hva du sår, så du skal høste.  Les mer 

det som går rundt kommer tilbake

Publisert av Writers Publishing House
Språk: norsk
ISBN: 978-1-64873-098-6

det som går rundt kommer tilbake

I neste kapittel av RAHA-serien avslører Alborz sannheten om hva som skjedde i løpet av de fire månedene hans og Panteas separasjon. Han oppdager at uttalelsene hennes har blitt en realitet. Ved å reagere av desperasjon ble hans verste frykt nesten oppfylt. På det tidspunktet demonstrerer Rohzan at karma har betydelige forgreninger. Hun beviser sin besittende oppførsel og blir skalldyr av Alborz. I blind tenking tror hun at disse handlingene vil tvinge ham til å endre seg. I hennes sinn gir kjærlighet retten til å slå ham eller oppføre seg dårlig på grunn av hans affære.
Kaoset tvinger Alborz til å få Raha til å trekke seg fra selskapet, så hun må tilbake til landet sitt. I samme sammenheng får Rohzan ham til å videreformidle en melding om at Pantea bare var en one-night stand og videresende tidligere meldinger med Krystia, for å forårsake oppbrudd.Les mer 

Alborz Azar

Abonner for oppdateringer

Alborz Azar Copyright © 2021 Alle rettigheter forbeholdt